VISITA EL CELLER.

La visita enoturística consisteix en un passeig per la vinya, explicació del terrer, varietats cultivades, climatologia i mètodes culturals. Visita dels antics cups del S. XVII i de les noves instal·lacions. Tast dels vins elaborats acompanyats sempre amb productes locals. La visita té un cost de 15,00 € per persona (gratuït menors de 16 anys) i una durada de 2 hores mínim.

VISITA EL CELLER.

La visita enoturística consisteix en un passeig per la vinya, explicació del terrer, varietats cultivades, climatologia i mètodes culturals. Visita dels antics cups del S. XVII i de les noves instal·lacions. Tast dels vins elaborats acompanyats sempre amb productes locals. La visita té un cost de 15,00 € per persona (gratuït menors de 16 anys) i una durada de 2 hores mínim.

VISITA EL CELLER.

La visita enoturística consisteix en un passeig per la vinya, explicació del terrer, varietats cultivades, climatologia i mètodes culturals. Visita dels antics cups del S. XVII i de les noves instal·lacions. Tast dels vins elaborats acompanyats sempre amb productes locals. La visita té un cost de 15,00 € per persona (gratuït menors de 16 anys) i una durada de 2 hores mínim.

VISITA EL CELLER.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
Mínim 2 hores

PREU
15,00 € (Nens gratuït)

MÍNIM DE PERSONES:
2 persones

VISITA EL CELLER.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
Mínim 2 hores

PREU
15,00 € (Nens gratuït)

MÍNIM DE PERSONES:
2 persones

VISITA EL CELLER.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
Mínim 2 hores

PREU
15,00 € (Nens gratuït)

MÍNIM DE PERSONES:
2 persones

TALLER DE FORMATGES TRANSHUMÀNCIA.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
4 hores

PREU
30,00 €

MÍNIM DE PERSONES:
6 persones

Activitat complementaria a la visita bàsica. El pastor d’Alforja, Dani Giraldo, ofereix un taller d’elaboració de formatges frescos a partir de llet fresca de cabra munyides el mateix matí.

No només es descriu la tècnica de l’obtenció de formatges si no durant el procés transmet el projecte de la recuperació dels camins ramaders, del sentit d’elaborar formatges i a mesura que apareixen les diferents textures qualls de la llet a l’olla ens fa un paral·lelisme visual amb l’entorn que envolta el celler Mas del Botó.

L’experiència acaba, com no podria de ser d’una altra manera, amb el tast dels formatges acabats de fer i de formatges curats amb els vins del celler Mas del Botó.

TALLER DE FORMATGES TRANSHUMÀNCIA.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
4 hores

PREU
30,00 €

MÍNIM DE PERSONES:
6 persones

Activitat complementaria a la visita bàsica. El pastor d’Alforja, Dani Giraldo, ofereix un taller d’elaboració de formatges frescos a partir de llet fresca de cabra munyides el mateix matí.

No només es descriu la tècnica de l’obtenció de formatges si no durant el procés transmet el projecte de la recuperació dels camins ramaders, del sentit d’elaborar formatges i a mesura que apareixen les diferents textures qualls de la llet a l’olla ens fa un paral·lelisme visual amb l’entorn que envolta el celler Mas del Botó.

L’experiència acaba, com no podria de ser d’una altra manera, amb el tast dels formatges acabats de fer i de formatges curats amb els vins del celler Mas del Botó.

TALLER DE FORMATGES TRANSHUMÀNCIA.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
4 hores

PREU
30,00 €

MÍNIM DE PERSONES:
6 persones

Activitat complementaria a la visita bàsica. El pastor d’Alforja, Dani Giraldo, ofereix un taller d’elaboració de formatges frescos a partir de llet fresca de cabra munyides el mateix matí.

No només es descriu la tècnica de l’obtenció de formatges si no durant el procés transmet el projecte de la recuperació dels camins ramaders, del sentit d’elaborar formatges i a mesura que apareixen les diferents textures qualls de la llet a l’olla ens fa un paral·lelisme visual amb l’entorn que envolta el celler Mas del Botó.

L’experiència acaba, com no podria de ser d’una altra manera, amb el tast dels formatges acabats de fer i de formatges curats amb els vins del celler Mas del Botó.

APICULTOR PER UN DIA.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
Mínim 3 hores

PREU
30 €

MÍNIM DE PERSONES:
4 persones

APICULTOR PER UN DIA.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
Mínim 3 hores

PREU
30 €

MÍNIM DE PERSONES:
4 persones

APICULTOR PER UN DIA.

IDIOMES PARLATS:
Cat, Esp, Eng, Fr.

DURADA:
Mínim 3 hores

PREU
30 €

MÍNIM DE PERSONES:
4 persones

FES LA TEVA RESERVA.

JOSEP MARIA LLAURADO (PEP)

TEL. +34 630 98 27 47

EMAIL: PEP@MASDELBOTO.CAT

FACEBOOK

TRIPADVISOR

*El taller de formatges només està disponible el tercer dissabte del mes i segons requeriments de les cabres. Concertar la visita. (Tardor, primavera i hivern).

ENVIA’NS UN CORREU

FES LA TEVA RESERVA.

JOSEP MARIA LLAURADO (PEP)

TEL. +34 630 98 27 47

EMAIL: PEP@MASDELBOTO.CAT

FACEBOOK

TRIPADVISOR

*El taller de formatges només està disponible el tercer dissabte del mes i segons requeriments de les cabres. Concertar la visita. (Tardor, primavera i hivern).

ENVIA’NS UN CORREU

FES LA TEVA RESERVA.

JOSEP MARIA LLAURADO (PEP)

TEL. +34 630 98 27 47

EMAIL: PEP@MASDELBOTO.CAT

FACEBOOK

TRIPADVISOR

*El taller de formatges només està disponible el tercer dissabte del mes i segons requeriments de les cabres. Concertar la visita. (Tardor, primavera i hivern).

ENVIA’NS UN CORREU

Es necessari confirmar 24 hores abans de la visita.

Degustació de vins a partir dels 18 anys.

Portar calçat còmode per a la visita a la vinya

Es pot anular l’activitat per condicions metereològiques

Camins de muntanya

Es necessari confirmar 24 hores abans de la visita.

Degustació de vins a partir dels 18 anys.

Portar calçat còmode per a la visita a la vinya

Es pot anular l’activitat per condicions metereològiques

Camins de muntanya

Es necessari confirmar 24 hores abans de la visita.

Degustació de vins a partir dels 18 anys.

Portar calçat còmode per a la visita a la vinya

Es pot anular l’activitat per condicions metereològiques

Camins de muntanya