LES NOSTRES VINYES
Mas del Botó es situa a 600 m d’alçada on les vinyes s’esglaonen fins els 700 m a la part solana de la Vall del Cortiella. Petits bancals fets amb marges de pedra seca vencen els desnivells. Dos tipus de terra trobem a la mateixa finca, esquits (anomenada a la zona amb nom de llicorella) i granítica (sauló) que dóna al vi elaborat força personalitat. La radiació solar mitjana anual és 14.550 Kj/ m2.dia, temperatures mitjanes de 13,2 ºC i precipitacions anuals de 600 mm permeten la obtenció de raïm de vinificació d’excel ·lent qualitat
Els vents predominants són de NO (seré) i en ple estiu amb força calor i sequedat, la garbinada aporta humitat. Aquest fets i la diferència tèrmica gran entre el dia i la nit prop de les dates de verema permeten una collita amb un grau òptim de maduració.
Les varietats tradicionals, garnatxa i carinyena són conduïdes en vas i el cabernet sauvignon en espalderes.
LES NOSTRES VINYES
Mas del Botó es situa a 600 m d’alçada on les vinyes s’esglaonen fins els 700 m a la part solana de la Vall del Cortiella. Petits bancals fets amb marges de pedra seca vencen els desnivells. Dos tipus de terra trobem a la mateixa finca, esquits (anomenada a la zona amb nom de llicorella) i granítica (sauló) que dóna al vi elaborat força personalitat. La radiació solar mitjana anual és 14.550 Kj/ m2.dia, temperatures mitjanes de 13,2 ºC i precipitacions anuals de 600 mm permeten la obtenció de raïm de vinificació d’excel ·lent qualitat
Els vents predominants són de NO (seré) i en ple estiu amb força calor i sequedat, la garbinada aporta humitat. Aquest fets i la diferència tèrmica gran entre el dia i la nit prop de les dates de verema permeten una collita amb un grau òptim de maduració.
Les varietats tradicionals, garnatxa i carinyena són conduïdes en vas i el cabernet sauvignon en espalderes.
LES NOSTRES VINYES
Mas del Botó es situa a 600 m d’alçada on les vinyes s’esglaonen fins els 700 m a la part solana de la Vall del Cortiella. Petits bancals fets amb marges de pedra seca vencen els desnivells. Dos tipus de terra trobem a la mateixa finca, esquits (anomenada a la zona amb nom de llicorella) i granítica (sauló) que dóna al vi elaborat força personalitat. La radiació solar mitjana anual és 14.550 Kj/ m2.dia, temperatures mitjanes de 13,2 ºC i precipitacions anuals de 600 mm permeten la obtenció de raïm de vinificació d’excel ·lent qualitat
Els vents predominants són de NO (seré) i en ple estiu amb força calor i sequedat, la garbinada aporta humitat. Aquest fets i la diferència tèrmica gran entre el dia i la nit prop de les dates de verema permeten una collita amb un grau òptim de maduració.
Les varietats tradicionals, garnatxa i carinyena són conduïdes en vas i el cabernet sauvignon en espalderes.
LES NOSTRES VINYES
Mas del Botó es situa a 600 m d’alçada on les vinyes s’esglaonen fins els 700 m a la part solana de la Vall del Cortiella.
LES NOSTRES VINYES
Mas del Botó es situa a 600 m d’alçada on les vinyes s’esglaonen fins els 700 m a la part solana de la Vall del Cortiella.
LES NOSTRES VINYES
Mas del Botó es situa a 600 m d’alçada on les vinyes s’esglaonen fins els 700 m a la part solana de la Vall del Cortiella.
LES PERSONES.

Gerent i enòleg del celler, encara que hi participa en totes les feines implicades, des de les podes del vinyar, conreu, verema, elaboració i comercialització. Llincenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, Master en Biotecnologia per el Centro de Biologia Molecular Severo Ochoa-Universidad Autónoma de Madrid. Doctorat en Bioquímica per la Universitat Rovira i Virgili, on exerceix de professor associat. Tesi doctoral “Avaluació dels condicionants del most en el desenvolupament de la fermentació alcohòlica a baixes temperatures”.
LES PERSONES.

Gerent i enòleg del celler, encara que hi participa en totes les feines implicades, des de les podes del vinyar, conreu, verema, elaboració i comercialització. Llincenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, Master en Biotecnologia per el Centro de Biologia Molecular Severo Ochoa-Universidad Autónoma de Madrid. Doctorat en Bioquímica per la Universitat Rovira i Virgili, on exerceix de professor associat. Tesi doctoral “Avaluació dels condicionants del most en el desenvolupament de la fermentació alcohòlica a baixes temperatures”.
LES PERSONES.

Gerent i enòleg del celler, encara que hi participa en totes les feines implicades, des de les podes del vinyar, conreu, verema, elaboració i comercialització. Llincenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, Master en Biotecnologia per el Centro de Biologia Molecular Severo Ochoa-Universidad Autónoma de Madrid. Doctorat en Bioquímica per la Universitat Rovira i Virgili, on exerceix de professor associat. Tesi doctoral “Avaluació dels condicionants del most en el desenvolupament de la fermentació alcohòlica a baixes temperatures”.

Co-gerent i tècnic agrícola de l’explotació, encara que hi participa en totes les feines implicades, des de les podes del vinyar, conreu, verema, elaboració i comercialització, sobretot la internacional. Graduat en l’escola de cinematografia i audiovisual al Conservatoire libre du cinema Français (CLCF) de Paris i títol de capacitació agrícola a l’escola agraria Mas Bové de Constantí.

Co-gerent i tècnic agrícola de l’explotació, encara que hi participa en totes les feines implicades, des de les podes del vinyar, conreu, verema, elaboració i comercialització, sobretot la internacional. Graduat en l’escola de cinematografia i audiovisual al Conservatoire libre du cinema Français (CLCF) de Paris i títol de capacitació agrícola a l’escola agraria Mas Bové de Constantí.

Co-gerent i tècnic agrícola de l’explotació, encara que hi participa en totes les feines implicades, des de les podes del vinyar, conreu, verema, elaboració i comercialització, sobretot la internacional. Graduat en l’escola de cinematografia i audiovisual al Conservatoire libre du cinema Français (CLCF) de Paris i títol de capacitació agrícola a l’escola agraria Mas Bové de Constantí.