
DOLÇA DE GANAGOT.
.
Anyada: 2017 Disponible

DOLÇA DE GANAGOT.
.
Anyada: 2017 Disponible

DOLÇA DE GANAGOT.
.
Anyada: 2017 Disponible
DOLÇA DE GANAGOT:
Vimblanc de Garnatxa Negra pansificada a la vinya, amb grau probable de 25 i 26 º, amb un grau final de 9 a 11 º i resta sucre residual 250 g/l.
Ampolles 0,375 l. Grau: 11º. D.O.: Tarragona.
NOTA TAST:
Color ambarí fosc. Aromes a fruits secs, avellana i xocolata, i cítriques a aranja. En boca és dens, sense embafar amb nervi donada la bona acidesa i pronunciant els aromes trobats al nas. Post gust llarg.
DOLÇA DE GANAGOT:
Vimblanc de Garnatxa Negra pansificada a la vinya, amb grau probable de 25 i 26 º, amb un grau final de 9 a 11 º i resta sucre residual 250 g/l.
Ampolles 0,375 l. Grau: 11º. D.O.: Tarragona.
NOTA TAST:
Color ambarí fosc. Aromes a fruits secs, avellana i xocolata, i cítriques a aranja. En boca és dens, sense embafar amb nervi donada la bona acidesa i pronunciant els aromes trobats al nas. Post gust llarg.
DOLÇA DE GANAGOT:
Vimblanc de Garnatxa Negra pansificada a la vinya, amb grau probable de 25 i 26 º, amb un grau final de 9 a 11 º i resta sucre residual 250 g/l.
Caja: 6 botellas de 0,75 l. Grado: 15,0. D.O.: Tarragona.
NOTA TAST:
Color ambarí fosc. Aromes a fruits secs, avellana i xocolata, i cítriques a aranja. En boca és dens, sense embafar amb nervi donada la bona acidesa i pronunciant els aromes trobats al nas. Post gust llarg.